Favoptic Personal Print – Norge

Favoptics höstkollektion och Favoptic Personal Print introducerades idag i Norge vid en pressträff på Grand Hotel.

Samtidigt blev de nya bågarna och Personal Print tillgängliga från Favoptic i Norge.

Tidigare under dagen hade det givits tillfällen till diskussioner med bland andra Aftenposten och Verldens Gang om vidare marknadsföring i Norge. Det görs rätt mycket reklam för glasögon – briller – i Norge.  Temat är som vi sett på så många andra platser ”lockpris” vars syfte är att just locka in kunden i butiken varefter glasögonen sedan blir lika dyra som vanligt.  Just idag annonserar till exempel Brilleland under rubriken ”Alla infattninger (bågar)  till en krona”.  Det står naturligtvis inte något om hur mycket glasen eller inslipningen kostar och bara i det finstilta får man reda på att det inte gäller  ”nyheter”.  Det är en grannlaga uppgift för oss på Favoptic att arbeta för tydliga låga priser!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: