Kunderna smartare än Synsam

Idag har Hovrätten avkunnat sin dom som i korthet går ut på att det inte är tillåtet att berätta vilka linser Synsam märker om med sitt eget varumärke EyeQ. På så sätt försöker Synsam att ”låsa in” sina kunder. Först tar man bra betalt för att göra en kontaktlinstillpassning, och – surprise – Synsamoptikern kommer fram till att kunden absolut just behöver EyeQ. Och nu har man hovrättsbeslut på att det är förbjudet att tala om vilka linser (helt vanliga märken som det finns gott om på marknaden) som Synsam märker om. Hur dumma tror Synsam att deras kunder är??

Etiketter:

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: