Skilda världar

Ola Wong har skrivit en bra kolumn i SvD idag.  Beskriver hur kommunaltjänstemän hittar på anledningar att resa världen runt och vill få det att låta som om de stöder näringsliv och handel.  Tänk vad lite det har gemensamt med verkligheten för oss som sysslar med produktion och handel. En kinaresa innebär normalt en dag/natt på flygplan med arbete vid laptopen, en dag i produktionen och sen direkt ett halvt dygns transport tillbaka. Tajmar man in det så behöver man inte ens ta in på hotell – och har man en ett år gammal Mac så kan man ta med extrabatterier för arbetet på långflygningarna. En annan fördel med snabbresandet är att man aldrig hinner ställa om till ny tidszon.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: