Familjeföretag är normalfallet

Ekots lördagsintervju nu i lördags där Jonas Bonnier intervjuades av Tomas Ramberg kanske ni hörde. Båda gjorde ett smart och trevligt intryck.  Jonas Bonniers beskrivning av Bonniers påminde om att privatägda/familjeägda företag faktiskt är normen.  Det finns tillfällen när företag tvingas gå till börsen för att få kapital och det finns lägen när ägarna vill kliva av.  I den optiska branchen är nästan alla företag privatägda.  Det skapar förutsättningar för långsiktiga samarbeten och är trevligt.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: