Familjeföretag är normalfallet

Ekots lördagsintervju nu i lördags där Jonas Bonnier intervjuades av Tomas Ramberg kanske ni hörde. Båda gjorde ett smart och trevligt intryck.  Jonas Bonniers beskrivning av Bonniers påminde om att privatägda/familjeägda företag faktiskt är normen.  Det finns tillfällen när företag tvingas gå till börsen för att få kapital och det finns lägen när ägarna vill kliva av.  I den optiska branchen är nästan alla företag privatägda.  Det skapar förutsättningar för långsiktiga samarbeten och är trevligt.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: