Favoptic sponsrar designtävling på Konstfack

Konstfack har en avancerad avdelning för industridesign och Favoptic har därför inlett ett samarbete med en designtävling. Favoptics glasögon tillverkas ju med modern industriell teknik och det skall bli spännande att se vad som kan komma ut av samarbetet!

Samtidigt pågår en tävling tillsammans med Tokyo – studentkåren på TaiK.  TaiK är den konstindustriella utbildningen i Helsingfors – som om någon månad kommer att ingå i Aaltouniversitetet.  TaiK har ett mycket gott rykte och nästan 1000 studenter.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: