IKEA tjänar pengar!

Igår publicerades uppgifter om IKEAS vinster under 2000-talet.   Som privatperson har jag kunnat fylla stugan med massor med möbler av god kvalitet till fantastiska priser.  Jag har verkligen kunnat göra goda affärer på IKEA – och det är en trygghet att veta att de tjänar pengar. Då kommer de att finnas kvar och kommer även att utveckla sin verksamhet.

Ett annat sätt att göra goda affärer på sin heminredning är att passa på att fynda hos Bukowskis, Auktionsverket eller Uppsala Auktion som alla har auktioner just nu. Man kan köpa något vackert – njuta av det i många år och om man tröttnar säljer man det. Mycket  mer ekonomiskt än att handla och sen köra till tippen när man tröttnar.

Det är naturligtvis en förhoppning att vi på Favoptic också kan hjälpa våra kunder att göra goda affärer.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: