Enögd!

Jag kan inte låta bli att komplettera mina tankar om kalkylen.
Operationen gör patienten i praktiken enögd. Dvs man opererar ett öga och gör det närsynt. Det fungerar att läsa med men på det ögat slutar man se skarpt på långt håll. Och så lämnar man ett öga orört för att ha syn på långt håll.
Att någon skulle vilja betala någonting för att gå från att vara tvåögd med alla de fördelar som stereoseende innebär till att vara enögd är för mig en gåta. Men allt går kanske att sälja med mördande reklam – men jag tvivlar.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: