Inga partiklar!

Dammpartiklarna är borta och tidigt i morgse gick det utmärkt att flyga till Hamburg. Favoptic har ju sedan något drygt år en växande försäljning till den tyska marknaden – och det finns mycket att sköta. Hamburg är en handelsstad som ligger nära Sverige och där det finns ett rikt utbud av olika konsulter man kan behöva anlita.

Och att flygen går igen innebär mycket för vår produktion – det går många transporter kors och tvärs i Europa en normal arbetsvecka. Flygförbudet har tvingat fram en hel del extraarbete och improvisationer och en del kunder har fått vänta ett par dagar extra på sina glasögon. Men nu kan allt börja komma ikapp igen.

Och – till och med kvällsflyget hem till Stockholm ser ut att gå enligt tidtabell 🙂

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: